Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Arda Köyü 'Burs' İle Yola Çıktı 'Kurs' İle Devam Ediyor!
Haber Ekle
1188
1188
4022
Yerel
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
Geri dön
26.9.2017
0 Yorum
1516
okuma
Bundan tam 12 yıl evvel sadece 19 üniversiteli öğrenciye burs vererek hayırlı bir çalışmayı başlatan Alucra Arda Köyü Derneği bu sefer de Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesindeki dernek lokalinde kurs vermeye başladı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Arda Köyü Eğitim Kültür Komisyonu Başkanı Salim Kuzyurt “Bundan 12 yıl önce 19 öğrenciye burs vererek başladığımız çalışma bugün 120 öğrenciye burs verecek noktaya gelmiştir. Her sene bunun üzerine daha neler koyabiliriz diye düşünürken bu öğretim yılında dört ana dersten kurs açmanın yararlı olabileceğine kanaat getirdik. Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesinde bulunan lokalimizin bir kısmını bu iş için ayırdık.
Üniversiteye hazırlanan ve lisede okuyan gençlerimize yardımcı olmak amacıyla akşamları İngilizce, Matematik, Edebiyat ve Arapça dersleri verilmesi planlandı ve dün akşam da Bismillah diyerek bu hayırlı çalışmanın startını verdik. Rabbim utandırmaz İnşallah. İngilizce dersleri ile başladığımız bu kursumuzu diğer derslerle devam ettireceğiz. İngilizce derslerini İBB Hukuk Müşaviri Av. Mustafa Taşbaşı verecek. Diğer hocalarımızda konularında yetkin eğitimci arkadaşlarımızdan oluşacak.
Bize bu konuda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Dernek Başkanımız Mustafa Taşbaşı abimize, öğretmen arkadaşlarımıza, destekçimiz olan üyelerimize ve hemşerilerimize ve kursa katılacak öğrencilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Ayrıca üyelerimizi ve gönüldaşlarımızı da derneğimize gelerek öğrencilerimizi görüp tanımalarını ve faaliyetlerimize katılarak bizleri teşvik etmelerini istirham ediyorum” dedi.
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1516
Yer
Yerel
İstanbul
0
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
#mustafataşbaşı
  
#salimkuzyurt
  
#alucra
  
#arda
  
#kurs
  
#burs
  
#
  
Açıklama
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
İbrahim Balcıoğlu
adlı kullanıcının
diğer haberleri
Tecrübeli Çalıştırıcı Son Noktayı Koydu
Sivas Platformu
2031 izleme
Sivas Günleri 30 Eylülde İstanbulda
Sivas Platformu
2132 izleme
Gebze'de Çevre Hareketi
Gebze Hayranları
1913 izleme
Genç Gözüyle Kastamonu
Kastamonu Hayranları
2221 izleme
Tosya Ticaret Lisesinden Halk Eczanesi
Kastamonu Hayranları
1917 izleme
Gebze Belediyesi Sünnet Kayıtları Devam Ediyo
Gebze Hayranları
2090 izleme
Taşköprü Sarımsak Festivali Hazırlıkları
Kastamonu Hayranları
1810 izleme
Fatih'te Renkli Kadırga Şenliği
İstanbul Platformu
1942 izleme
Minik Serçe Bursaya geliyor
Bursa Hayranları
2205 izleme
İşte yeni İstanbul'un haritası
İstanbul Platformu
2106 izleme
Bakırköy'de Ferhat Göçer konseri
İstanbul Platformu
1853 izleme
Atatürk Köprüsü trafiğe kapatılacak
İstanbul Platformu
1921 izleme
Yağmura rağmen Fetih 1453
Yunus Seven
2133 izleme
Koyulhisar Karaçam Köyü Pikniği
Karacam Köyü
2702 izleme
Kayserispor Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Kayseri Portalı
2183 izleme
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Haberi Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Haber1188/arda-koyu-burs-ile-yola-cikti-kurs-ile-devam-ediyor
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Haber içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap