Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Bilişim çağının vazgeçilmezi Bilgisayar
Haber Ekle
400
400
4110
Yerel
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
Geri dön
22.5.2012
0 Yorum
1471
okuma
Bilişim çağında artık hayatımızın olmazsa olmazlarından olan bilgisayar kullanımı KO-MEK’te en çok talep gören kurslardan birisi. Bilgisayar teknik bilgisinden, word, excell gibi ofis programlarına temel bilgilerin verildiği kursta usta öğretici Burcu Kuru kurnaz ve kursiyerleri dinledik.
Burcu Kuru Kurnaz (Öğretmen): 160 saat kurs veriliyor. Öğrenci , ev hanımları ve çalışanlar kursumuzu tercih ediyor. Bilgisayar teknik bilgisinden başlayıp word, excell gibi ofis programlar gibi en temel programları veriyoruz. Bilişim çağındayız, herkesin bilgisayar ve bilgisayar programlarını artık bilmesi gerekiyor. Bir çok şey bilgisayarla yapılıyor. Bilgisayar bilmek günümüzde çok değer kazandı.
Hülya Pırasa (Kursiyer):Kendimi geliştirmek için kursa geliyorum. Ben bir anneyim. Çocukların ihtiyacı oluyor. Onlara yardım edebilmek için geldim. Hocamda çok güzel anlatıyor. Her seviyeye inebiliyor. Çok sabırlı. Ko-mek’te insanlara yardımcı oluyor. Kursların verilmesi çok güzel.bizlerde bu fırsatı değerlendiriyoruz.
Songül Yılmaz Toperi (Kursiyer): kendimi geliştirmek için 6-7 yıldır Ko-mek kurslarına devam ediyorum. Öğrenmek için çok iyi bir fırsat. Daha önce çok fazla ücret vererek gittiğimiz kurslarda daha az eğitim alıyorduk. Ko-mek ücretsiz olmasına rağmen çok kaliteli bir eğitim veriyor. Hocamız da bize çok iyi eğitim veriyor. Her konuda bizlere yardımcı oluyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.
Hasan Kırhasan (Kursiyer): Çağımızın gereklerinden biri bilgisayar. Her alanda kullanılıyor. Bir çok işi takip etmek için artık bilgisayar kullanmak gerekiyor. Artık günümüzde iletişim için de sıkça kullanılıyor. En başta Hastaneye randevu almak için bile bilgisayarı bilmek gerekiyor. bu nedenle Ko-mek önemli bir ihtiyacı gideriyor. Belediyeye sağladığı bu imkanlar dolayısıyla teşekkür ederim. Ayrıca farklı alanlarda özellikle de KPSS kursu açılmasını da istiyorum.
Adem Menki(Kursiyer): Açık öğretimde okuyorum. Bilgisayarı öğrenmek ve sınavlardan geçmek için geliyorum. Sınavlarımda yardımcı oluyor.
Mehmet Küçükköylü(Kursiyer): Sertifika almak için geldim. Yüksekokul mezunuyum. Devlet memurluğunda bilgisayara sertifikası istiyorlar. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle de KO-MEK’e geldim.
Yüksel Barışık(Kursiyer): kendimi geliştirmek için geliyorum. Tavsiye üzerine buraya geldim. Açık öğretimde okuyorum. Sertifika alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1471
Yer
Yerel
Kocaeli
/ Gebze
7
kişi beğendi
2
kişi beğenmedi
Etiket
---
Açıklama
http://www.gebzegazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=12746&haber-bilisim-caginin-vazgecilmezi-bilgisayar
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
Gebze Hayranları
adlı kullanıcının
diğer haberleri
Kadırga Mahalle Şenlikleri
Hayri Genç
1964 izleme
Sanatçı Aydın Aydın düğüne renk kattı
Aydın Aydın
2450 izleme
Halk Oyunları Ekibimiz Ahmet Ataman'nın Yemeğ
Hayri Genç
2287 izleme
TRT 6'da validen Kürtçe şov
Aydın Aydın
2075 izleme
Köyüne olan hasretini dizelere döktü
Yunus Seven
1804 izleme
Akıllı Tahta Kampanyası Kaçmaz
Karahan Hunoglu
1719 izleme
İznik'in Ayasofya'sı belgesel oluyor
Tekin Gün
1612 izleme
Kenan Sofuoğlu Kaza Yaptı
Sakarya Hayranları
1770 izleme
Hayri Genç - Siverekliler Derneği
Hayri Genç
2542 izleme
İstanbul’da Bir İlk Gerçekleşti
Hayri Genç
2847 izleme
İstanbul da yaşayan Sivereklilerden giysi yar
Hayri Genç
1676 izleme
İSTANBUL Surların sırları?
Tekin Gün
2380 izleme
iznik ayasofya
Tekin Gün
1903 izleme
Bursa tarihi belgeselde canlanıyor.
Tekin Gün
2552 izleme
Yeni Anayasadan Beklentilerim
İbrahim Balcıoğlu
1676 izleme
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Haberi Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Haber400/Bilisim-caginin-vazgecilmezi-Bilgisayar
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Haber içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap