Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Gazetecileri Seçim Heyecanı Sardı
Haber Ekle
775
775
4022
Yerel
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
Geri dön
6.1.2015
0 Yorum
1781
okuma
Kısa adı GİRMEP olan Giresun Medya Platformu, 18 Ocak Pazar günü genel kurul yapma kararı aldı. Yönetim Kurulu dün GİMEV Genel Merkezinde yaptığı toplantıyla daha önce çeşitli platformlarda dile getirilen genel kurul isteğini görüşerek karara bağladı.
GİRMEP Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu, yedi yıldır yapılan çalışmaları özetleyerek “2007 yılında kurulan platformumuz bugün 120 kadar medya mensubuna üyelerinin ürettiği haberleri gönderen büyük bir platform olmayı başarmıştır. Bu 120 kişiden çoğu İstanbul’da bulunan 46 arkadaşımız üyelik formunu imzalayarak bu platformun üyesi olmayı kabul etmiştir. Esas meselemiz gurbetteki arkadaşlarımızla irtibatımızın kurulmasıdır ve bunu başarmış bulunuyoruz. Bundan sonra esas hedefimiz Giresun’da bu işi fiilen yapan meslektaşlarımızla kurulacak diyalogdur ve bunu mutlaka başarmalıyız” dedi.
Daha sonra söz alan GİRMEP Başkanı Ali Şükrü Kara ise “Giresun Medya Platformu olarak bugüne kadar önemli çalışmalara imza attık. Başta Havaalanı, Eğribel Tüneli, Tirebolu Tren Yolu gibi birçok projenin gündemde kalmasına hayata geçmesine çalıştık. Ve Giresun’un irili ufaklı diğer sorunlarını da gündeme taşımaya çalışırken; üyelerimiz aracılığı ile her ilçeden haberler vermeye ve dağıtmaya devam ettik. Tabiî ki Giresun’un bütün sorunların çözmüş ve çözecek kurum biz değiliz. Bizim de çorbada tuzumuz olmuştur. Ayrıca özellikle gurbetteki Giresunlu medya mensuplarını bir araya getirmek ve birbirinden haberdar etmek önemli çalışmalarımız arasında oldu. Yalnız son dönemlerde biraz heyecanımızı kaybettiğimiz doğrudur. Bu nedenle yeni heyecanlar oluşturmak üzere kongre kararı aldık. Kongremize platformumuza üye her arkadaşımız davetlidir. Ve her üye arkadaşımızın kongrede başkan adayı olmaya hakkı vardır” dedi.
Toplantıya yönetim kurulu üyeleri Ali Şükrü Kara, İbrahim Balcıoğlu, Sadi Toygar, Yahya İpek, Şeref Sinir ve Metin Ruşen yanında üyelerden Abdullah Öner Meral ve Halil Derya da katılarak gündem hakkında söz aldılar, kendi görüşlerini belirttiler. Yapılan görüşmeler sonunda genel kurulun 18 Ocak Pazar günü saat 18’de Eyüp’te bulunan İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’nde yapılmasına karar verildi.
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1781
Yer
Yerel
Giresun
0
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
#girmep
  
#giresun
  
#medya
  
#ibrahimbalcıoğlu
  
#alişükrükara
  
Açıklama
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
İbrahim Balcıoğlu
adlı kullanıcının
diğer haberleri
İstanbul Meslekte Birlik İftarda Buluştu
İbrahim Balcıoğlu
1491 izleme
Haksız Ve Hukuksuz İdam Kararları Derhal Kald
İbrahim Balcıoğlu
1778 izleme
Azaklıoğlu Vakfı Mezunlarına Teşekkür Etti
İbrahim Balcıoğlu
1934 izleme
Giresun Vakfı, Giresun Lobisi Yapacaktır
İbrahim Balcıoğlu
1385 izleme
Usta, Belediyeyi Özel Sektör Mantığı İle Yöne
İbrahim Balcıoğlu
1890 izleme
Yetimler Ve Öksüzler Yararına Konser
İbrahim Balcıoğlu
1537 izleme
Vefa Poyraz Mezunları Vefalı Çıktı
İbrahim Balcıoğlu
1559 izleme
Giresun Federasyonundan Muhteşem İftar
İbrahim Balcıoğlu
1610 izleme
Giresunlular 1 Mayıs’Ta Feshane’Ye Çıkıyor
İbrahim Balcıoğlu
1615 izleme
Adaklar Arakana Gitti
İbrahim Balcıoğlu
1560 izleme
Kastamonu'da Geçen Ay 530 Konut Satıldı
Muharrem Yıldız
1665 izleme
Öner Hekim’E Plaket
İbrahim Balcıoğlu
3668 izleme
Tirebolu Kuzgun Derneği Bir Yılı Değerlendird
İbrahim Balcıoğlu
1685 izleme
Kurt Sürüsünün Dizilişindeki İlginç Sistem
Belgesel Tv
2177 izleme
Esenyurtta Büyük Gıresun Şölenı
İbrahim Balcıoğlu
1591 izleme
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Haberi Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Haber775/gazetecileri-secim-heyecani-sardi
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Haber içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap