Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Başkan Kuğu'yu Duygulandıran Anlamlı Ziyaret
Haber Ekle
1129
1129
4022
Yerel
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
Geri dön
27.10.2016
0 Yorum
1532
okuma
Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu'yu Recep Dönmez'in sağlık sorunları olmasına rağmen Giresun Günlerine katılması duygulandırdı.
Giresun dernekçiliğinde önemli görevler almış, geçirdiği rahatsızlığına rağmen Giresun Günlerine gelerek tüm ilçe stantlarını gezen Recep Dönmez, Başkan Mehmet Kuğu'yu duygulandırdı.
Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, Recep Dönmez'in Giresun Günlerine gelmesinden duyduğu memnuniyetini ve duygularını şöyle ifade etti. "Bana göre STK'larımızın fikir babalarından biri olan Recep Dönmez abimiz yıllarca İstanbul'da Giresunlulara ve STK'lara hizmet etmek için uğraştı. Dernekler Birliğinin kurucularından olan Recep Dönmez abimiz, bir buçuk yıl önce rahatsızlık geçirdi. Bunun sonucunda abimiz yürüyemiyor ve ses tellerindeki rahatsızlığından dolayı konuşamıyor. Sağlık sorunları olduğu halde, eski günlerde olduğu gibi yine Giresunlunun her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu bizi son derece mutlu etti, gücümüze güç kattı. Federasyonumuzun geçmişinde ve derneklerde hizmet etmiş olan abimizin, bu günkü durumda olmasına rağmen yanımızda olması geçmişimize ne kadar bağlı olduğunu, ayrımızın gayrımızın olmadığının bir ispatıdır" diyen başkan Kuğu sözlerine şöyle devam etti.
"Ben kendisinden hem insani hem de fikri birçok şey öğrendim. Yönetim kurulum adına kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kendisine eski günlerine kavuşması için yüce Allahtan acil şifalar diliyorum" dedi.
Hüseyin Şenel Odacı
www.sebingundem.com
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1532
Yer
Yerel
Giresun
0
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
#
  
Açıklama
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
İbrahim Balcıoğlu
adlı kullanıcının
diğer haberleri
İznik'in Ayasofya'sı belgesel oluyor
Tekin Gün
1981 izleme
Kenan Sofuoğlu Kaza Yaptı
Sakarya Hayranları
2146 izleme
Hayri Genç - Siverekliler Derneği
Hayri Genç
2899 izleme
İstanbul’da Bir İlk Gerçekleşti
Hayri Genç
3367 izleme
İstanbul da yaşayan Sivereklilerden giysi yar
Hayri Genç
2066 izleme
İSTANBUL Surların sırları?
Tekin Gün
2683 izleme
iznik ayasofya
Tekin Gün
2483 izleme
Akıllı Tahta Kampanyası Kaçmaz
Karahan Hunoglu
2036 izleme
Bursa tarihi belgeselde canlanıyor.
Tekin Gün
2997 izleme
Yeni Anayasadan Beklentilerim
İbrahim Balcıoğlu
2021 izleme
İşte İlçemizin En yaşlısı
Faruk Cansu
2074 izleme
Bilim ateşelikleri geliyor
Yunus Seven
2163 izleme
T.C. Cumhurbaşkanlığı
Yunus Seven
2116 izleme
Siyaset Akademisi’nde AK Parti’yi Ve Başarını
Yunus Seven
2958 izleme
Araplar parayı peşin veriyor konutları 500'er
Mootol Türkiye
1801 izleme
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Haberi Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Haber1129/baskan-kuguyu-duygulandiran-anlamli-ziyaret
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Haber içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap