Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Mhp Kongre Takvimini Başlatıyor
Haber Ekle
729
729
5663
Yerel
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
Geri dön
19.9.2014
0 Yorum
1830
okuma
MHP’de önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçim öncesi sürpriz bir karar alındı. MHP, önceden kararlaştırılan 2015 sonbaharını beklemeden kongre yapmak için hazırlıklara başladı.
Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında kongre yaparak güvenoyu alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de seçime partisinden güvenoyu alarak girmeyi planlıyor.
KARAR MYK’DA
2014 yılı kasım ayında yapılması gerekirken 2015 sonbaharına bırakılan kongre ile ilgili takvimin başlatılması kararı, MHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısından çıktı. Yetiştirilmesi durumunda MHP Kongresi 2015?in haziran ayında yapılacak olan genel seçim öncesinde gerçekleşecek.
Önümüzdeki günlerde il başkanları, belediye başkanları toplantıya çağrılacak. Ardından milletvekilleri kampa girecek. Daha sonra da Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda ekim ayında resmi takvimin başlatılması bekleniyor. Bahçeli’nin genel seçime partisinden güvenoyu alarak girmek istediği belirtiliyor. Ayrıca, 2015 seçiminde çıkacak olumsuz bir sonuç karşısında aynı yılın sonbaharında yapılacak bir kongrenin, Bahçeli’ye karşı muhaliflerin aday çıkarabileceği bir platforma dönüşmesi engellenmiş olacak.
OLASI ADAYLAR
MHP kulislerinde Bahçeli’nin karşısına çıkacak aday bulunmadığı dile getiriliyor. Aday çıkması halinde ise muhtemel isimlerin başında geçmişte Bahçeli’ye karşı aday olan Koray Aydın geliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde adaylık için ismi uzun süre kulislerde dolaşan ancak partinin “çatı aday” projesi nedeniyle ismi gündemden düşen Meral Akşener’in tutumu ise merakla bekleniyor.
Saliha COLAK/ANKARA
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1830
Yer
Yerel
Ankara
0
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
#mhp
  
#kongre
  
Açıklama
http://www.mhphaber.com/?p=2767
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
Milliyetçi Hareket Partisi
adlı kullanıcının
diğer haberleri
Ateisti Kim Yarattı?..
Yıldırım Ercan
1989 izleme
İnönü Üniversitesinde Başbuğ Türkeş Konferans
Ali Duman
2180 izleme
Eğitim, Fen ve Edebiyat Fak. Mez. Vergi Müfet
Yıldırım Ercan
2023 izleme
Ali Ağaoğlunun Laz Rover'ı
Trabzon Sevdalıları
1806 izleme
Ülkemizde Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Ba
İslam Hukuku
1697 izleme
Tosyada Kutlu Doğum Haftası Kapsamında Kitap
Kastamonu Hayranları
1971 izleme
Ali Ağaoğlu 59 Yaş Gününe Bir Sürprizle Girdi
Trabzon Sevdalıları
1975 izleme
Ateist i Kim Yarattı
Turan Enli
1788 izleme
Böbrek Taşına Limon Tedavisi
Antalya Hayranları
2213 izleme
Piliç Felsefesi
Turan Enli
1798 izleme
Günkurusu Kataraktı Önlüyor
Malatya Portalı
1750 izleme
Ekonomi Ama Krizden Kurtuldular
Turan Enli
1484 izleme
Malatya Çok Değerli Devlet Ve Siyaset Adamı Y
Malatya Portalı
2137 izleme
Biz Dönme-Yiz Şimdiden Söyleyelimde:)/Fıkra
Turan Enli
1625 izleme
Egemen Bağış, Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı
Siirtliler .net
1818 izleme
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Haberi Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Haber729/mhp-kongre-takvimini-baslatiyor
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Haber içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap