Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Başkanlar Kuzgun Derneğine Geldi
Haber Ekle
779
779
4022
Yerel
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
Geri dön
5.2.2015
0 Yorum
1862
okuma
Ak Parti İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Giresunlu belediye meclis üyeleri Hasan Turan ve M.Selim Bilmen Tirebolu
Kuzgun Derneğini ziyaret ederek hemşerileri ile sohbet ettiler.
Kuzgun Köyü Derneği Başkanı Ayhan İnal, misafirlerine hoş geldiniz diyerek derneğinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İnal konuşmasında “Değerli ilçe başkanımız ve belediye başkanımız derneğimizi yerel seçimlerden önce de ziyaret etmiştiniz. O zamanlar biriniz vekâleten başkandınız biriniz de başkanlığa aday idiniz. Şimdi her ikiniz de seçilerek buraya geliyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizim gibi derneklerin küçük üye aidatları ile dönmeye çalıştığını biliyorsunuz. Bu da bizleri zorluyor. Çalışmalarımızda her aşamada sizlerin desteğinin de bizimle olmasını arzu ediyoruz. İnşallah yapacağımız projelere destek olacağınıza umudumuz tamdır. Bugünü bize ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Ancak milletvekilimizden bir isteğimiz var. Köyümüze yaptırdığımız okulumuz taşımalı sistem yüzünden atıl vaziyette kalmıştır. Bu okulumuzu tekrar öğretime açmak istiyoruz. Giresun milletvekilleri yanında kendisinden de destek talep ediyoruz” dedi.
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan bir proje çerçevesinde hemşeri derneklerini ziyaret eden ekip hemşerilerimizle sohbet ederek sorulan sorulara da cevap verme imkânı buldular. Sorulan bir soruya cevap veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm konusunda hızla çalışmalar yapıldığını hazırlanan projelerin çok yakında kamuoyuna açıklanacağını söyledi. İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge daha çok meclis çalışmaları hakkında bilgi vererek 7 Haziran seçimlerinin her zamankinden daha önemli hale geldiğini belirtti ve “bu seçimde de sizlerden destek bekliyoruz” dedi.
Giresun Federasyonu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Turan ise her fırsatta hemşerilerimle beraber olmak beni mutlu ediyor. “Bizim iki kimliğimiz var ama ben buraya hemşerilerimle beraber olmaya geldim” dedi. Turan, geleneksel hale gelen Giresun günlerinin bu yıl da yapılacağını ve hemşerilerini yapılacak bu etkinliğe beklediğini söyledi.
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1862
Yer
Yerel
Giresun
0
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
#giresun
  
#tirebolu
  
#kuzgun
  
#akparti
  
#gaziosmanpaşa
  
#şahin
  
#
  
Açıklama
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
İbrahim Balcıoğlu
adlı kullanıcının
diğer haberleri
Koyulhisarda Yangın
Tarık Celep
2180 izleme
Koyulhisar'lılar Festivalde Buluştu
Tarık Celep
2427 izleme
Başkan ERDEM Festivallerde
Tarık Celep
2485 izleme
İsmail ERDEM Suşehrinde
Tarık Celep
2497 izleme
Vefat
Recai Ayyılmaz
2924 izleme
Vefat
Recai Ayyılmaz
2114 izleme
Kayacık Köyünde HES Rahatsızlığı
Mustafa Kayış
2345 izleme
1918 katliamı
Arif Bors
2145 izleme
Vefat ve taziye
Mahmut Balcı
2267 izleme
Bekaretini Kaybedince Kalbi Durdu
Ezgi Kara
2206 izleme
Selçuk Çebi Araklı'nın Gururu Bir Dünya Şampi
Tuba Özyurt
1896 izleme
Malzeme Güvenlik Bilgi Formu
Dilek Aşan
2119 izleme
Bir daha yargılayın beni!
Tuncay Aksoy
1816 izleme
Kuzulara Annelik Yapıyor
Sivas Platformu
1989 izleme
Rize'de Bir İlginçlik Daha
Rize Sevdalıları
2148 izleme
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Haberi Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Haber779/baskanlar-kuzgun-dernegine-geldi
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Haber içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap