Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Sabit Hattı Kapananın İnterneti Kesilemeyecek
Haber Ekle
604
604
3921
Yerel
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
Geri dön
28.5.2013
1 Yorum
1727
okuma
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, sabit telefon aboneliğini iptal ettiren ya da borcu nedeniyle aboneliği feshedilen vatandaşlara sunulan internet hizmetinin hemen sonlandırılmayacağını bildirdi.
Acarer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, internet abonesi olan kullanıcıların kendi istekleriyle veya borç nedeniyle sabit telefon aboneliğinin iptali ya da feshi halinde daha önce internet hizmetinin de eş zamanlı olarak iptal edildiğini anımsatarak, yeni uygulamayla internet hizmetinin hemen sonlandırılmayacağını ve 2 aylık ek süre verileceğini söyledi.
11 Mayıs 2013 tarihi itibariyle yürürlüğe giren kurul kararı gereğince sabit telefon aboneliğinin iptal veya feshinde internet hizmetinin sunulmaya devam ettiği 60 günlük süre içinde tüketicilerin telefonsuz internete (yalın internet) geçme tercihinde bulunabileceklerini anlatan Acarer, "Bu amaçla internet servis sağlayıcı, söz konusu süre zarfında tüketiciyi arayarak, internet hizmetini sürdürmek isteyip istemediğine ilişkin irade beyanını soracak" diye konuştu.
İnternet abonesinin, 60 günlük süre içinde yalın internete geçmek istememesi durumunda internet hizmetinin kesileceğini ve telefon iptalinden sonra geçen zaman dilimi için internet abonelerine aylık kullanım ücretinin faturalandırılmayacağını bildiren Acarer, internet abonesinin, yalın internete geçmesi halinde ise ara döneme ilişkin aylık kullanım ücretinin tüketiciye faturalandırılacağını kaydetti.
BTK Başkanı Acarer, bu yeni uygulamayla vatandaşların internet hizmetini kesinti olmadan almaya devam etmelerini ve internetin yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti.
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1727
Yer
Yerel
Ankara
0
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
---
Açıklama
http://www.teknokulis.com/Haberler/Internet/2013/05/20/sabit-hatti-kapananin-interneti-kesilemeyecek
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
Mustafa Celep
|
12 yıl önce
doğru olabilirmi göreceğiz yada duyacağız
Seo Hizmetleri
adlı kullanıcının
diğer haberleri
Ucuz Minecraft Premium
Jock Amca
1709 izleme
Berkay Ey Aşk
Jock Amca
1769 izleme
Kuzgun Derneği Gençlere Emanet
İbrahim Balcıoğlu
1517 izleme
Asus X556uq İnceleme
Jock Amca
1541 izleme
Serkan Kaya Merak Etme Sen
Jock Amca
1562 izleme
Domatesten 12,7 Milyar Liralık Katkı Sağlanab
İbrahim Balcıoğlu
1649 izleme
Özgün Gelmiyor Musun Sözleri
Jock Amca
1684 izleme
Kolpa Tasma Sarki Sozleri
Jock Amca
1641 izleme
Şahin Pirdal’A Doğum Günü Sürprizi
İbrahim Balcıoğlu
3844 izleme
Şanışer Gel
Jock Amca
1550 izleme
Fatma Turgut Yıllar Sonra
Jock Amca
1594 izleme
Ayşe Hatun Önal Olay
Jock Amca
1641 izleme
Ayşe Hatun Önal Dengesiz
Jock Amca
1432 izleme
Mustafa Ceceli Maşallah
Jock Amca
1455 izleme
Mustafa Ceceli Aşk Adına
Jock Amca
1346 izleme
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Haberi Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Haber604/sabit-hatti-kapananin-interneti-kesilemeyecek
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Haber içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap