Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
Suya Muhtaç Bir Çiçek Gibi Sana Muhtacım
Yazı Yaz
979
4245
Yaşamın İçinden
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
27.2.2014
0 yorum
1470
okuma
Saat gecenin bir yarısı. Belki de burukluk değil benimkisi, sadece sade bir sitem. Bir insanın sürekli mi canı sıkılır.
Bir tarafa atılmış gibi hisseder yüreğini. Bir boşluktur doldurulmaz.
Yerine koymak istersin farkında olmadan kimilerini, koyamazsın. Sarılmak istersin belki de ona hiç sarılmadığın kadar sıkıca ve yürekten.
Bazen öyle insanlar çıkar ki karşına, öyle zayıf anlarında yakalarlarki seni, o şiddetli sarılışları onlarla yaparsın. Tabiki o da karşılık verir sanki yerini o an için dolduruyormuş inancıyla sen zorladıkça zorlayan cinstendir.
Yok ama bilmezki bu ayrıdır. Bir kere , o çok eskilerden hatıra koku yoktur üzerinde ... koklamaya alıştığın. O tik tak atan, şiddetini gözbebeklerinin büyümesinden anladığın, dinledikçe hissettiğin yüreğin sesi başka türlüdür, yerini tutmaz. Kollar bir başka türlü sarardıki seni, o sarılış bedeni sardımıydı korku, üzüntü, kaygı kalmazdı. O eve geç gelişlerini bekleyen meraklı gözler , telaşla kapıyı açtığında seni karşısında görmenin verdiği mutlulukla bir başka parlardı.
Şimdi yoksun. Uzaktasın... Kulaklarım o her sabah beni uyandırdığın sese muhtaç şimdi. O merakla gittiğim, gördüğüm, yaptığım, ettiğim her yeri her şeyi dinlemeye hazır seni özlüyorum. O asabi tavırlarıma sabırla karşılık veren seni özlüyorum. Uzak değilsin belki ama sana istediğim an uzanamayan ellerimi bir yerlere sığdıramıyorum.
Her şey içimde patlıyor; seviçler, kederler, kaygılar... Kimse yerini tutmuyor. Olmuyor işte; diyeceksin kocaman oldun ne bu çocukça yalnızlık. Bu yalnızlık değil annem, sensizliğe alışamamanın sitemi her boşlukta beni saran.
Yine de uzaklarda olsan da varlığını bilmek güzel. Hayatta olman bana güç veriyor. En azından senin için birseyler yapıyor olmanın gururu ve inancıyla yaşıyorum. Ama yine de ister yirmi yirmibeş, ister kırk kırkbeş, suya muhtaç bir çiçek gibi sana muhtacım.
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1470
Yer
Yaşamın İçinden
27.2.2014
0
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
---
Kaynak
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
Konya Hayranları
adlı kullanıcının
diğer yazıları
Aklım Sesinde Kaldı.
Sena Altuntaş
1028 okuma
Ben Burdayım.
Sena Altuntaş
1333 okuma
İnsan Neden Hep İmkansızı Sever?
Gökçenur Aydın
1578 okuma
Fark Edilmeyen...
Gökçenur Aydın
1331 okuma
Hadi Bakalim Yolumuza Bakalim
Spoiled Beautiful
1193 okuma
Yazasım Varsa Demekki!
Spoiled Beautiful
1358 okuma
Kadın Olmak!
Spoiled Beautiful
1242 okuma
Niye Evleniyonuz La!
Spoiled Beautiful
1364 okuma
Üç Harf Tek Hece Aşk
İstanbul Platformu
1536 okuma
Sistemin Çarkında Bilim İnsanı Yetiştirebilme
Yeşim Selçuk
1431 okuma
Sensizlik
Tuğba Başkurt
1311 okuma
Hepsi O Eski Sayfalara Çizili Resimlerde Kald
Faruk Cansu
1536 okuma
Suya Muhtaç Bir Çiçek Gibi Sana Muhtacım
Konya Hayranları
1470 okuma
Biz.
Sümeyye B.
2135 okuma
Gezgin
Sururi Gezgin
2199 okuma
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Yazıyı Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Yazi979/suya-muhtac-bir-cicek-gibi-sana-muhtacim
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Yazı içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap