Resimler
Videolar
Haberler
Yazılar
Replik Düplik
Kuruluşlar
Benim Dünyam
Kayıt Ol
Oturum Aç
1 Nisan Şaka Örnekleri!
Yazı Yaz
1353
4295
Makale
Yorum Yaz
Yazdır
Tavsiye Et
1.4.2015
0 yorum
1434
okuma
1 Nisan Şakası (1): Bir karton kutu bulunur ve bu kutunun içerisine ağzına kadar su dolu balonlar yerleştirilir. Kutu şaka yapılmak istenen kişinin üzerine atılır ve balon içindeki su kurbanımızın üstüne akar. Kaçmanızı tavsiye ederiz.
1 Nisan Şakası (2): Bir paket ortasında beyaz krema bulunan bisküvi alınır. Birkaç tanesi alınır ve içerisindeki krema boşaltılıp yerlerine diş macunu sıkılır. Daha sonra kurbanımızın karşısına geçip ağzını sulandıracak gibi normal bisküvilerden yeriz. Şakaya maruz kalacak kişi tabii ki sizden birkaç bisküvi ister ve sizde diş macunlu bisküvilerden ikram edip hemen oradan kahkahalarla kaçabilirsiniz.
1 Nisan Şakası (3): Bir nevi dürbün görevi görebilecek bir boru bulunur ve ağız kısmı siyaha boyanır. (ayakkabı boyası makbuldur). Daha sonra da kurbanımızın yanında gözünüzü değdirmeden bir yere bakıp, "Aaaa ne ilginç" deyip keklenmesini ve boru ile gözlerinin çevresinin boyanmasını zevkle izleyebilirsiniz. Ayakkabı boyası yerine eğer beceriniz var ise reçel ile de yapabilirsiniz.
1 Nisan Şakası (4): Bu şaka meşhurdur o sebeple bu şakayı bilmeyen biraz saf birini bulmanız gerekiyor. Birer bardak çay konur ve kurbana "Bir beceri deneyine var mısın?" denir. Kurban da muhtemelen "Varım" der ve iki baş parmağını masaya koymasını söyleyin ve hemen sıcak bardak çayı iki parmağın tam üstüne koyun ve olacakları keyifle izleyin. Ya çayı devririp yanacak ya da çay bardağından kurtulmak için türlü şebeklikler yapacaktır. Favorimdir ancak kaynar ısıdaki çayı kullanmayınız.
1 Nisan Şakası (5): Bir mandalina alın ve hemen altını küçük bir madeni para kadarlık bir büyüklükte çıkartın. Ama dikkatli çıkartın çünkü geriye koyacağız.
Daha sonra mandalinanın içi bir ince bıçak ya da çay kaşığı gibi bir şey yardımı ile boşaltılır.
Ardından mandalina içerisine un, reçel, mayonez v.s. doldurulur ve mandalinanın altı itina ile kapatılır bir bant yardımı ile de sağlamlaştırılır.
Daha sonra kurbana mandalina ikram edilir ve kurbanın eli ile uygulayacağı basınç sonrası üstü başı batacaktır.
Sizde kaçacaksınız tabii ki…
NOT: BU ŞAKALARI YAPARKEN LÜTFEN DİKKAT EDİN. DAYAK YİYEBİLİRSİNİZ. BENDEN SÖYLEMESİ.
İLK İŞ
Delikanlı okulu bitirdikten sonra müracaat ettiği mağazada çalışmak üzere işe kabul edilmiş. Büyük bir sevinçle ertesi gün işe başlamak üzere mağazaya gelmiş. Mağaza yöneticisi sevecen ve sıcakkanlı bir şekilde delikanlıyı karşılayarak, "Hoşgeldin" diyerek ve delikanlının eline bir süpürge tutuşturarak, "İlk önce şu süpürgeyle arka taraftaki rafların altını temizleyiver" demiş.
Delikanlı kızgın bir şekilde; "Ben üniversite mezunuyum" demiş. Yönetici bunun üzerine bir adım geriye çekilerek: "Özür dilerim, bilmiyordum. Süpürgeyi bana verirsen nasıl temizlik yapman gerektiğini gösteririm."
ALKIŞLI YORUM
Üst üste yaptığı hatalardan dolayı kızdığım personelime odadan çıkarken, "Allah müdür olunca sana sen gibi personel versin" dedim, "Beddua etmeyin müdürüm" deyip odadan çıktı. Bu çocuğun tek takdir ettiğim yanı kendini bilmesi.
Aslında sanıldığı gibi okumayan bir millet değiliz. Türk erkekleri bildiğini okur, bayanları ise erkeklerin canına
okur!..
Lütfi Albayrak
Beğen
Beğenme
Tavsiye et
Rapor et
Yazdır
1434
Yer
Makale
1.4.2015
0
kişi beğendi
0
kişi beğenmedi
Etiket
#nisan
  
#şaka
  
Kaynak
Yorum yapabilmek için
Üye Olun
veya
Giriş
yapın
Tarık Tatar
adlı kullanıcının
diğer yazıları
Ldp Genel Başkanı Cem Toker İle Röportaj
Hacı Mehmet Boyraz
2388 okuma
Güzellik Görenin Gözündedir
Sivas Platformu
1601 okuma
Ubuntu
Hacı Mehmet Boyraz
2521 okuma
Rusya Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Tarık Tatar
1423 okuma
Insan Üstü Insan
Rafet Muslubas
1828 okuma
Vahde' Yolculuk
Turgay Kozan
1708 okuma
Cebin Haysiyetinin Önüne Geçmesin
Myname isno
1401 okuma
Köyümüz Memleketimiz
Kemal Balcı
1417 okuma
Herkes İnanabilir Bize!
Siyah Giyinen Adam
1466 okuma
Yılmayan Liderler
Hacı Mehmet Boyraz
1877 okuma
Osmanlıca Aşkım
Eyyüp Azlal
2004 okuma
State: Minimal, Developmental, And Totalitari
Hacı Mehmet Boyraz
1392 okuma
Meteorolojinin Sesi Radyosu 6112 Sayılı Rtük
Fahri Işık
1705 okuma
Radyo Ve Televizyon Kurumu (Trt) Haricindeki
Fahri Işık
3020 okuma
Pazarlama!
Cumhur Ceylan
1729 okuma
Birşeyler yaz
Sadece Ben
Bağlantılarım
B.Bağlantıları
Herkes
Yazıyı Mootol duvarına paylaşmak için
üye ol
veya
giriş
yap
http://www.mootol.com/Yazi1353/1-nisan-saka-ornekleri
Adınız :
Gidecek E-posta :
Gönder
Tanıdıklarını haberdar etmek için
üye ol
veya
giriş
yap
Adınız :
Rapor nedeni :
Rapor et
Yazı içeriğini rapor etmek için
üye ol
veya
giriş
yap